Aloe Organic

Промоција “Месец на љубовта и виното”

2.700 ден (Цена со ДДВ)

“Во месецот посветен на виното и љубовта подари си здравје”

Нудиме промоција на 100% органски Алое Вера лист и програма за исхрана изработена од познатата нутриционистка м-р Емилија Спасовска Мојсовска.

 

Пакетот е по специјална ПРОМО цена од 2.700 денари и вклучува:

– 15 дневен план за исхрана кој вклучува по 3 оброци и 2 ужини дневно

– 100% органски Алое вера лист за подготовка на здравите оброци

Намалувањето на килограмите никогаш не било полесно и поздраво!

Тежина1 кг