Aloe Organic

ALOE VERA PYETJE SHPESH TË PARASHTRUARA

Aloe Vera në mënyrë natyrale përmban 200 përbërje aktive biologjike, duke përfshirë polisakaridet, vitaminat, enzimat, aminoacidet dhe mineralet, që  funksionojnë në mënyrë harmonike , për ta mbështetur shëndetin e përgjithshëm. Polisakaridet, që gjenden në Aloe verën, është njohur se e mbështesin sistemin e shëndetshëm të tretjes, duke i ndihmuar trupit për ta mbajtur vlerën e pH-së në lukth dhe duke mbështetur rritjen e baktereve të shëndetshme.

Aloe Vera është bima më e studiuar në industrinë e produkteve natyrore. Aloe Vera mbështet sistemin e shëndetshëm imunitar, përmirëson absorbimin e vitaminave dhe mineraleve të tjera, si dhe mbështet mirëqenien e përgjithshme.

Nga kultivimi në fermën organike (greenhouse) në Spanjë deri te prodhimi në fabrikën e vetë, ne kontrollojnë procesin në përgjithësi në mënyrë integrale, me qëllim të prodhimit të produkteve më të mira – La Vendita. E nxjerrim lëngun nga gjethet e prera të Aloe Verës së freskët, duke shndërruar atë në një shtesë dietetike 100% natyral – lëngu i Aloe Verës me ose pa pulpë.

Ne e kultivojmë Aloe Verën, duke ui përkushtuar vëmendje qëndrueshmërisë dhe cilësisë, ndërsa i kushtojmë vëmendje çdo detaji për të prodhuar produktet tona më të mira – La Vendita.

Përqendrimi në ACEMANANS garanton cilësinë e produktit përfundimtar. Në raportin e fundit të bërë për lëngun tonë organik prej Aloe Verës, u analizua përmbajtja e acemananit, një polisakarid me veti imunostimuluese, antivirale dhe gastrointestinale. Rezultati ishte 793.8 mg/kg, 15 herë më shumë mbi përmbajtjen minimale e Aloe Verës së zakonshme. Kujdesuni për veten dhe kënaquni në të gjitha përfitime që i ofrojnë gjethet e freskëta të Aloe Verës!

Produktet La Vendita janë natyrale dhe organike dhe permaban përqendrimin më të lartë të materieve ushqyese!

  • 100% NATYRALE – Produktet La Vendita prej Aloe Verës nuk përmbajnë shije artificiale, ngjyra ose konservansë.
  • 100% ORGANIKE –Gjethet e Aloe Verës kultivohen dhe rriten në mënyrë organike me materiale natyrore dhe praktika bujqësore organike.
  • 100% TË FRESKËTA – Lëngjet prej Aloe Verës me ose pa pulpë përfitohen në mënyrë direkte nga gjethet e korrura të freskëta të Aloe Verës.
  • 100% ECO-FRIENDLY – Gjethet e Aloe Verës janë mbjellur në mënyrë ekologjike dhe me respekt të madh ndaj mjedisit jetësor dhe resurseve në dispozicion.
  • 100% HEALTHY FOOD – Në xhelin e Aloe Verës janë identifikuar rreth 75 përbërjeve aktive me efekt terapeutik – vitamina, minerale, aminoacide, antioksidantë dhe stimulus i fuqishëm i sistemit imunitar – aloverozë.

Produktet La Vendita prej Aloe Verës prodhohen në Spanjë dhe posedojnë certifikatën e Bashkimit Europian për bujqësi organike, certifikatën e CAAE për produkte organike dhe certifikatën Extremadura për ushqim dhe produkte organike. Përveç kësaj, kulturat e Aloe verës posedojnë edhe standardet Global Gap për Good Agricultural Practices.

Me rëndësi është që të theksohet se Aloe vera vepron në mënyrë të ndryshme për të gjithë dhe për shkak të kësaj, rekomandojmë që të fillohet ngadalë.

Doza ditore e rekomanduar është 50 ml/ditë e lëngut të Aloe Verës me ose pa pulpë ose 50 gr e lëngut nga gjethja e freskët të Aloe Verës. Mund të konsumohet në mënyrë të pavarur ose të përzihet me lëngje të tjera frutore ose mjaltë. Edhe lëngjet prej Aloe Verës edhe xheli nga gjethet e Aloe Verës së freskët mund të përzihen me çdo lëng tjetër të ftohtë. Nëse konsumoni Aloe vera për arsye të tretjes, konsumoni një dozë ditore 15-30 minuta para vaktit. Është e sigurt që të konsumohet Aloe Vera në nivel ditor.

Ju lutemi, lexoni më shumë rreth kësaj në: SI DUHET TË NXIRRET NË MËNYRË TË RREGULLT XHELI NGA GJETHJA E ALOE VERËS SË FRESKËT!

Midis lëvores së jashtme të gjethes së Aloe Verës dhe pjesës së brendshme – xheli, gjendet lëngu i verdhë (aloe lateks), që përmban antrakinone (aloinë). Kur konsumohet në doza jashtëzakonisht të larta, aloina mund të jetë e dëmshme dhe nuk rekomandohet për konsumim!

Lëngjet La Vendita prej Aloe Verës me ose pa pulpë nuk përmbajnë ALOINË (ALOIN-FREE). Ato janë të sigurta për përdorim të përditshëm!

Për të përdorur xhelin nga gjethet e Aloe verës së freskët për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, Ju lutemi, lexoni më shumë rreth kësaj në SI DUHET TË NXIRRET NË MËNYRË TË RREGULLT XHELI NGA GJETHJA E ALOE VERËS SË FRESKËT! !

Aloe Vera paraqet shtesë e shkëlqyeshme ditore për ruajtjen e shëndetit të përgjithshëm, përmirësimin e sistemit të tretjes, ndërsa ndihmon edhe në absorbimin e shtesave të tjera, bimëve dhe probiotikëve.

Nëse jeni duke marrë ilaçe me recetë, ju rekomandojmë së pari që të konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të Aloe Verës.

Lëngjet La Vendita prej Aloe Verës janë produkte natyrale dhe organike. Pa konservansë, ngjyra ose aroma. Pa ujë të shtuar ose sheqerna të shtuara. Pa gluten, pa laktozë dhe janë të përshtatshme për vegjetarianët.

Përmbajtja: lëngu organik prej Aloe Verës (99.8%) dhe acidi citrik (0.2%).

Pas hapjes, në mënyrë të detyrueshme vendosni në frigorifer! Të ruhet në një vend të thatë dhe të ftohtë.

Afati i skadimit të produktit jo të hapur të lëngut prej Aloe Verës është 12 muaj.

Lëngjet La Vendita prej Aloe Verës me ose pa pulpë nuk përmbajnë ALOINË!

Lëngjet La Vendita prej Aloe verës ndihmojnë në ruajtjen e sistemit të shëndetshëm të tretjes dhe mbështetin sistemin imunitar.

Çdo gjethe e freskët e Aloe verës përbëhet nga tri shtresa:

  • Xheli i brendshëm i tejdukshëm, që përmban 99% ujë. Pjesa tjetër e xhelit përbëhet nga karbohidrate, mukopolisakaride, proteina, enzima, antrakinone, kromone, minerale, vitamina, përbërje fenolike dhe acidi salicilik.
  • Shtesa e mesme është lateks, që është lëng i verdhë me shije të hidhur dhe përmban antrakinone dhe glikozide (aloinë).
  • Shtesa e jashtme e trashë e quajtur lëvore, që ka funksion mbrojtës dhe sintetizon karbohidratet dhe proteinat.

Për të nxjerrë siç duhet xhelin nga gjethja e Aloe verës dhe për ta hequr ALOINËN (shtresa e mesme e gjethes), që mund të shkaktojë efekt laksativ, ju lutemi, lexoni më shumë rreth kësaj në: SI DUHET TË NXIRRET NË MËNYRË TË RREGULLT XHELI NGA GJETHJA E ALOE VERËS SË FRESKËT! !

Doza jonë e rekomanduar është për të rriturit dhe fëmijët në moshën 13 vjeçare dhe e lart. Për fëmijët nën moshën 13 vjeçare, si dhe për gratë shtatzëna ose gjidhënëse, ju rekomandojmë së pari të konsultohuni me mjekun tuaj para se të filloni me konsumimin e Aloe Verës.

Sa i përket kafshëve shtëpiake, mund të përdorni Aloe verën në mënyrë lokale për problemet e lëkurës, por kur konsumohet duhet të merret parasysh se mbidozimi mund të shkaktojë efekt laksativ.

Shija natyrale e Aloe Verës është e hidhur, e ngjashme si agrumet. Gjethet e freskëta dhe të mëdha të bimës Aloe Vera janë të plota me xhel, që ka karakteristikat e shijes së ëmbël, të thartë, të hidhur dhe astringente. Mund ta përzieni lirisht Aloe Verën tuaj me lëngje të tjera, për ta përmirësuar shijen, pa u dëmtuar përfitimet që ajo i ofron.

Lëngjet La Vendita prej Aloe Verës janë produkte natyrale dhe organike. Pa konservansë, ngjyra ose aroma. Pa ujë të shtuar ose sheqerna të shtuara. Pa gluten, pa laktorë. Nuk përmban alergjene. Të përshtatshme për veganët dhe vegjetarianët.

Përbërjet tona janë: lëngu organik prej Aloe verës (99.8%) dhe acidi citrik (0.2%).

  • 100% NATYRALE – Produktet tona prej Aloe Verës nuk përmbajnë shije dhe ngjyra artificiale ose konservansë.
  • 100% ORGANIKE – Gjethet e Aloe Verës kultivohen dhe rriten në mënyrë organike me materiale natyrore dhe praktika bujqësore organike.

Të gjitha produkte tona La Vendita janë prodhuar duke përdorur Aloe Verën tonë të certifikuar organike, e cila ne e kultivojmë.

Lëngjet tona La Vendita dhe gjethet përmbajnë llojin e Aloe Verës, Barbadensis Miller, i cili zakonisht përdoret në produktet komerciale.

Lëngjet tona La Vendita, si dhe gjethet, mund ti porositni përmes faqes sonë të internetit, profilit në rrjetin social Instagram ose profilit në rrjetin social Facebook, os eta vizitoni supermarketin tuaj lokal – Vero.

Aktualisht, dorëzojmë në Maqedoninë e Veriut dhe së shpejti edhe në lokacione të tjera ndërkombëtare.