Aloe Organic

Produkte të shëndetshme dhe organike për të gjithë familjen!

 

 

Le të sjellim përfitimet e aloe verës në çdo shtëpi kjo aventurë filloi në vitin 2017, nga dy inxhinierë bujqësorë kur filluan të konsumojnë Aloe Verën dhe të verifikojnë përfitimet e saj. Të dy agronomët me përvojë në sektorin agrar dhe ushqimor u kënaqën pasi pinë vazhdimisht lëngun e shtrydhur nga gjethet e Aloe Verës nga kopshti i tyre për disa muaj për shkak të problemeve me tretjen.

 

Energjia që vjen nga natyra – ata ishin plotësisht të vetëdijshëm se lëngu i Aloe Verës i jepte fuqi dhe energji, por nuk e dinin se çfarë përfitimesh shtesë kishte bima e Aloe Verës, kështu që filluan ta studionin atë në laborator dhe i kanë zbuluar.

Kjo bimë e mrekullueshme Aloe Verë ndihmon në shërimin e disa sëmundjeve dhe forcon sistemin imunitar, falë përmbajtjes së lartë të vitaminave, mineraleve, aminoacideve, enzimave dhe polisakarideve.

Rreth 75 përbërje aktive me efekte terapeutike janë zbuluar në xhelin e Aloe Verës – vitamina të shumta, minerale, aminoacide, antioksidantë dhe stimulues të fuqishëm të sistemit imunitar – aloverozë. Aloveroza ose acemannan është polisakaridi më i dobishëm për sistemin e tretjes.

Edhe pse vlerat e xhelit të Aloe Verës kanë qenë prej kohësh të njohura për përdorimin e tij të jashtëm, nuk duhet të harrojmë përfitimet që sjell Aloe Vera në sistemin tretës dhe kardiovaskular, si dhe për sistemin për të gjithë sistemin imunitar duke përmirësuar shëndetin.

Ata shtuan Aloe Verën në dietën e tyre duke përgatitur lëngje me përmbajtje të Aloe Verës si për veten ashtu dhe miqtë e tyre. Përgjigja ishte aq pozitive sa ata vendosën të bënin një hap më tej, duke krijuar “La Venditën” me një vizion të qartë: të sjellin përfitimet e Aloe Verës në çdo shtëpi.

Disa muaj më vonë, Aloe Vera pati një rritje cilësore dhe lëngu i Aloe Verës mund të shpërndahej drejtpërdrejt në çdo shtëpi.

Të gjitha produktet La Vendita të destinuara për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm janë të pasura me përbërja natyrale dhe organike nga gjethet e Aloe Verës që rriten në serra gjithmonë në mënyrë ekologjike dhe duke respektuar shumë mjedisin dhe burimet e disponueshme.

Ne besojmë në cilësinë që mund t’i besoni ede ju. Prandaj, La Vendita shkon edhe më tej për t’i siguruar që çdo hap i përpunimit të kryhet me kujdesin maksimal dhe me teknologjikat më të mira të disponueshme, të cilat u mundësojnë atyre të prodhojnë një supplement ushqimor plotësisht natyral, me procedura që nuk ndryshojnë vetitë e Aloe.

Produktet natyrale dhe organike të Aloe Verës të La Vendita janë bërë sipas kritereve më të rrepta të prodhimit organik në mënyrë tradicionale, në bashkëpunim me industrinë moderne. Ne u ofrojmë klientëve tanë ushqime të shëndetshme, natyrale dhe organike si dhe suplemente ushqimore për të praktikuar një mënyrë jetese të shëndetshme me teknologjinë dhe njohuritë më të mira në dispozicion!

Klientët tanë ndihen të sigurt sepse po marrin një produkt të shëndetshëm falë përkujdesjes së veçantë që tregojmë dhe kohës që i kushtojmë.

KUJDESUNI PËR VETEN EDHE NGA BRENDA EDHE NGA JASHTË!

La Vendita është sinonim i pastërtisë, përqendrimit të lëndëve ushqyese dhe shëndetit!

100% NATYRALE
100%

Produktet La Vendita Aloe Vera nuk përmbajnë aroma artificiale, ngjyra ose konservues.

100% ORGANIKE
100%

Gjethet e Aloe Verës rriten dhe përpunohen në mënyrë organike.

100% TË FRESKËT
100%

Lëngjet e Aloe Verës me pulpës ose pa pulpës merren direkt nga gjethet e sapo mbledhura.

100% ECO-FRIENDLY
100%

Gjethet e Aloe Verës mbillen në mënyrë ekologjike dhe duke respektuar shumë mjedisin dhe burimet e disponueshme.

100% USHQIM I SHËNDETSHËM
100%

Rreth 75 përbërje aktive me efekte terapeutike janë identifikuar në xhelin e Aloe Verës – vitamina të shumta, minerale, aminoacide, antioksidantë dhe stimulues i fuqishëm i sistemit imunitar – aloverose.

B GROUP 2022 DOOEL është importues dhe distributor ekskluziv i markës spanjolle La Vendita për Maqedoninë dhe rajonin e Balkanit. Marka La Vendita ofron produkte organike dhe natyrale të përshtatshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm për të gjithë familjen, të klasifikuara dhe të certifikuara si suplemente ushqimore natyrale dhe organike të cilësisë të lartë.

Aloeorganic.mk është një dyqan online për produkte të shëndetshme, organike dhe 100% ekologjike Аloe Vera. 

Produktet “La Vendita” e bëjnë jetën e konsumatorëve më të lehtë dhe dhe nuk ka asnjë produkt tjetër të ngjashëm në treg!

Vizioni ynë

është që të ofrojnë ushqim organik dhe natyral të Aloe Verës të kategorisë premium për të gjithë, për një stil jetese më të shëndetshëm për të gjithë miqtë tanë. Kjo shtë rruga e duhur për të përmirësuar shëndetin edhe në të ardhmen!

Misioni ynë

është që të përmbushim nevojat dhe kërkesat e të gjithë klientëve tanë për të pasur një jetë më të shëndetshme duke përdorur fuqinë e natyrës në lidhje me shkencën dhe teknologjinë përfundimtare të prodhimit.

Filozofia e B GROUP (ALOEORGANIC.MK) është të ofrojë gamën më të mirë dhe më të shëndetshme të produkteve me përbërje natyrale dhe orgale të Aloe Verës, duke respektuar mjedisin. Ne kujdesemi për shëndetin e njerëzve dhe duam t’u ofrojmë atyre ushqime të shëndetshme, organike pa përbërje kimike.

Qëllimi ynë është të ruajmë dhe përmirësojmë gjënë më të çmuar për të gjithë ne, që është shëndeti përmes kombinimit më të mirë të suplementeve ushqimore natyrale me origjinë organike!

Vlerat tona

Ushqimi organik me shije të shkëlqyer është i mirë për trupin tonë – dhe është i mirë për planetin që fëmijët dhe nipërit tanë do të trashëgojnë.

Njerëzit po kërkojnë edhe një herë ushqim që është në harmoni me sistemet e natyrës – dhe nuk ka mënyrë më të shëndetshme, më të shijshme për t’i pasuruar këto ushqime me Aloe Vera organike të cilësisë së lartë dhe kategorisë premium.

Cilësia e jetesës sonë varet nga cilësia, vlerat energjike dhe vlerat ushqyese e produkteve që përdorim në jetën tonë të përditshme. Ne besojmë se përqafimi i lëndëve organike është çelësi për një mënyrë jetese thjesht të shëndetshme dhe se marrja drejtpërdrejt me njerëzit është çelësi për një shoqëri më të shëndetshme.

Respektojmë planetin, vetëm produkte natyrale! Kështu jetojmë dhe kjo është ajo në të cilën besojmë! Është një zgjedhje e thjeshtë që bën diferencë të madhe!