Aloe Organic

"Во месецот посветен на виното и љубовта подари си здравје"

Нудиме промоција на 100% органски Алое Вера лист и програма за исхрана изработена од познатата нутриционистка м-р Емилија Спасовска Мојсовска.

Пакетот е по специјална ПРОМО цена од 2.700 денари и вклучува:

- 15 дневен план за исхрана кој вклучува по 3 оброци и 2 ужини дневно
- 100% органски Алое вера лист за подготовка на здравите оброци.

Намалувањето на килограмите никогаш не било полесно и поздраво!

По завршување на овој план, пиши ни кои се твоите постигнати резултати.